Demet Şener'den evlilik itirafı!

Sevgilisi Cenk Küpeli ile Akatlar'da görüntülenen Demet Şener, “Sürpriz ama çok uzun değil” diyerek yakında evleneceğinin sinyalini verdi.

Demet Şener'den evlilik itirafı!

Daha önce Berkay'ın son zamanların flaş ismi Derya Uluğ'un sahne aldığı mekanlarda çıkmasını engellemeye çalıştığı yönünde haberler basında yer almıştı. Bugün ise ortaya bambaşka bir iddia atıldı. Berkay ile Derya Uluğ arasında geçmişe dayalı bir mesele olduğu yazıldı. İddiaya göre Derya Uluğ ile Berkay, İzmir yıllarında büyük aşk yaşamıştı. Hatta evlilik planları yapıyordu. Fakat Berkay ünlü olduktan sonra Derya Uluğ'dan ayrıldı.

İşte bu iddialara Berkay avukatı aracılığı ile cevap verdi. Haberleri yalanlayan popçu, haberlerin kariyerini zedelemeye yönelik yapıldığını savundu. İşte Berkay'ın iddialara cevabı:

"Son günlerde müvekkilimin başka meslektaşlarını kendisiyle aynı sahnede istemediği ile ilgili olarak sağlıklı olmayan bilgilere dayanarak basın yayın organlarında olumlu olumsuz pek çok haber ve yoruma yer verilmektedir. Bu aslı doğrulanmayan haberler de müvekkilimi ve ailesini derinden yaralamakta olup bu yönde yapılan olumsuz haberlerin, basın ve meslek kurallarına (ilkelerine) aykırı olduğu düşüncesindeyiz. Bu hususu sağduyulu kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz.

Saygılarımızla…
BERKAY ŞAHİN
ADINA
AV. AYŞEGÜL MERMER"

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: