Demet Şener'in aşk tatili!

Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açan Demet Şener, sevgilisi ile Kapadokya'ya gitti. Romantik kareleri 'Harika bir tatilin ardından' notuyla Instagram sayfasında paylaşan Demet Şener'in parmağındaki tek taş dikkat çekti.

Demet Şener'in aşk tatili!

Ocak ayında Cenk Küpeli ile anlaşmalı olarak boşanan Demet Şener, iki ay önce iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, Kapodokya'da tatil yaptı.

Demet Şener'in aşk tatili!

Aşka gelen Demet Şener ise sosyal medya hesabından iş insanı sevgilisiyle verdiği pozları ilk kez takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram'da 782 bin takipçisi bulunan ünlü isim, romantik pozlarına; "Harika bir tatilin ardından" yazarak kalp emojileri koydu.

Demet Şener'in aşk tatili!

Kapadokya'da balon turu yapmayı ihmal etmeyen ve fotoğraf çektiren ikiliden ünlü mankenin parmağındaki tektaş ise akıllara evlilik teklifi aldığı iddiasını getirdi.

Demet Şener'in aşk tatili!

44 yaşındaki Şener'in paylaşımına; Ebru Şallı, Seda Sayan, Selin Ciğerci, Ebru Akel, Uğurkan Erez ve Yeşim Salkım gibi ünlü isimlerden destek yorumları geldi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: