Demir Demirkan'ın Sertab Erener'in evliliğine yorumu

Demir Demirkan, Sertab Erener’in evlendiğini sevgilisi Seda İnce’yle çıktığı yemekte öğrendi. Demirkan, 18 yıl ilişki yaşadığı eski sevgilisine mutluluklar diledi.

Demir Demirkan'ın Sertab Erener'in evliliğine yorumu

Sertab Erener, sürpriz evlilik haberiyle herkesi şaşırttı. Bir süredir isminin birlikte anıldığı gitarist Emre Kula’yla önceki gün İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde sade bir törenle evlenen Erener, nikâhtan bir gün sonra eşiyle birlikte balayı için Bodrum’a geçti. Erener’in 18 yıllık ilişkiden sonra yollarını ayırdığı Demir Demirkan da sürpriz nikâhı sevgilisi Seda İnce’yle çıktığı yemekte öğrendi. İnce’yle Arnavutköy Balıkçısı’ndan çıkarken görüntülenen Demirkan, Erener’in evlendiğinden haberi olup olmadığı sorusuna “Yemek yerken öğrendim. Gerçekten evlenmiş” yanıtını verdi. Şarkıcı, eski sevgilisine mutluluklar diledi: “Bana, onlara mutluluk dilemek düşer. Mutlu olsunlar.”

Demir Demirkan, Sertab Erener’le 18 yıllık ilişkisini geçen yıl lise aşkı Seda İnce uğruna bitirmişti. Erener’in evlendiği haberini aldığı sırada da Demirkan’ın yanında İnce vardı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: