Deniz Baysal, Kıck Boks hocası oldu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle ekrana dönecek olan güzel oyuncu Deniz Baysal, alışılmışın dışında bir rol ile karşımıza çıkacak.

Deniz Baysal, Kıck Boks hocası oldu

Kızları için en iyisini isteyen bir annenin hikayesinin anlatıldığı Fazilet Hanım ve Kızları, 25 Mart Cumartesi Star'da başlıyor.

Zengin bir hayata kavuşmak için gözünü kırpmadan her şeyi yapmaya hazırlanan Hırslı Fazilet’in ( Nazan Kesal) kızlarını Deniz Baysal ve Afra Saraçoğlu oynuyor.

Kıck Boks Hocası Deniz

Fazilet Hanım’ın büyük kızı Hazan’ı oynayan güzel oyuncu Deniz Baysal, alışılmışın dışında bir rol ile karşımıza çıkıyor. Erkeksi tavırları ve tarzı ile izleyenleri çok şaşırtacak Baysal; kaba kuvveti zarafete tercih eden, ayağında postalları ile ilk bakışta bir oğlan çocuğu gibi görünen bir genç kız. Deniz Baysal kardeşinin aksine, güzelliğini sergilemek yerine, saklamayı tercih ediyor.

Hazan, annesi Fazilet’e (Nazan Kesal) karşı henüz anne karnındayken başlattığı savaşın küllerine her gün yeni bir kor ekliyor. Sevgisizlik çemberinde büyümeye alışkın olan Hazan, tüm yaralarına rağmen 10 yaşında kaybettiği babasının hatırasına sıkı sıkı sarılmış, kardeşini annesinin altın tepside sunduğu o ışıklı dünyadan uzak tutmaya kendini adamış güçlü bir genç kız.

Cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Fazilet Hanım ve Kızları’nın yapımcılığını Avşar Film üstleniyor. Sırma Yanık’ın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu oturuyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: