Deniz Çakır uyardı!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. sacını boyatmak için kuaföre giden ünlü oyuncu, kuaföre girmeden önce görüntü vermekten kaçınırken, çıkışta neşeli halleriyle dikkat çekti.

Deniz Çakır uyardı!

Deniz Çakır, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Kuaföre girerken görüntülenen ünlü oyuncu, hızlı adımlarla kuaföre girip görüntü vermek istemedi.

Deniz Çakır uyardı!

Saçlarını boyatan Deniz Çakır, çıkışta ise oldukça mutluydu.

Deniz Çakır uyardı!

"Kuaförden çıktı" diyerek gazetecilere takılan Çakır, para çekmek için bankaya girdi. Çakır, "Bankaya giriyordu" diyerek kahkaha attı. Bankadan çıkıp yeniden kuaföre giren Deniz Çakır, yine aynı esprileri tekrarlayarak gazetecilere takılmaya devam etti.

Deniz Çakır uyardı!

Ünlü oyuncu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranını da kırmadı. Bir hayli neşeli olan güzel oyuncu, "Ben hep mutluyum. Çok şükür. Dizimiz bitti ama tiyatro oyunlarım devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Deniz Çakır uyardı!

Bir alışveriş merkezindeki kafede başörtülü kadınlarla yaşadığı olay sorulunca cevap vermek istemeyen Deniz Çakır, "Konuşmayalım bunları. Lütfen benim ağızımdan çıkmayan bir şey yazmayın" diyerek gazetecilere uyarıda bulundu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: