Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu’nun pozları olay oldu!

Ünlü bir moda magazin dergisi için kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş ve güzel rol arkadaşı Ahsen Eroğlu’nun fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Milyonlarca kişi tarafından beğeni yağmuruna tutulan fotoğraflarda ikilinin kombinlerinde kullandığı parçalar da büyük ilgi gördü.

Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu’nun pozları olay oldu!

Ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş ve aynı dizide sevgilisini canlandıran Ahsen Eroğlu çifti Hello! dergisine röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan ikilinin fotoğraf ve kombinleri büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulan ve stilistliğini Şeyda Sözüer’in üstlendiği çekimde Deniz Can Aktaş’ın kombini Amerikan giyim tarzının başarılı temsilcisi Brooks Brothers imzası taşıyor. Kombinde kullanılan triko 1046,50 TL, ceket 5596,50 TL, gömlek 1295 TL, kadife pantolon 947,50 TL, kravat 1295 TL.

Ahsen Eroğlu kombininde kullanılan Brooks Brothers gömlek 1295 TL, Kravat 1295 TL. Fotoğraf makinesinin başında ise başarılı moda çekimlerinin sahibi ünlü moda fotoğrafçısı Erman İştahlı yer aldı.

Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu’nun pozları olay oldu!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: