DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

İlk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan Deniz Seki, geceyi ailesiyle birlikte geçirdi. Tutuklandıktan 218 gün sonra dün ilk kez hakim karşısına çıkan ve ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Deniz Seki, dün gece yaptığı açıklamaların ardından bazı aile fertleriyle birlikte Sapanca Kurtköy’de orman içindeki bir tesise geldi.

DENİZ SEKİ

İşletmeciliğini Zeliha İrez’in yaptığı, etrafı duvarla çevrili ve girişinde de büyük bir demir kapı bulunan ‘Zeliş’in Çiftliği’ adlı tesise gelen Deniz Seki, yakınlarıyla sabaha kadar sohbet etti.

DENİZ SEKİ

Tesis yetkililerinden alınan bilgiye göre yanında annesi, halası, eniştesi ve kardeşleri de bulunan Deniz Seki, saat 04.00’e kadar oturup onlarla sohbet ederek hasret giderdi. Deniz Seki ve yakınları ancak bu saatten sonra yattı. Deniz Seki'nin 3 gün tesiste kalacağı belirtildi.

DENİZ SEKİ

Seki, sanıklardan Sinan Yüksel ve Abdullah Haner’den kokain aldığını kabul etti, tutuksuz sanık olan şoförü Mecit Çam’ın babası gibi olduğunu, kendisine ne getirdiğini hiç bilmediğini savundu. Duruşmada Tamer Kılıç ve İbrahim Kaya da tahliye edildi. Hakim İdris Asan, üç sanık hakkındaki tahliye kararına katılmayarak muhalefet şerhi koydu. Duruşma 18 Şubat 2010’a ertelendi.

DENİZ SEKİ

Deniz Seki, Mahkeme Başkanı’nın, “Aylık geliriniz ne kadar, ne mezunusunuz” sorusunu, “Müzisyenim. Lise mezunuyum. Yedi aydır hiçbir gelirim yok. Ama daha öncesinde aylık gelirim 20 bin TL’ydi. Çok öncesinde evim ve arabam vardı. Şu anda yok, hepsini sattım” diye yanıtladı. Seki, 1970 doğumlu ve boşanmış olduğunu söyledi. Sanık sandalyesinde oldukça üzgün ve kaygılı görünen Seki, duruşmada magazin muhabirleriyle göz göze gelince ağladı.

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

Uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı iddiasıyla, 24 Şubat 2009’da tutuklanan ve 24 yıla kadar hapsi istenen şarkıcı Deniz Seki, 218 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada tahliye edildi. Mahkemede tahliye olduğu açıklandığında 'Oley' diye bağıran şarkıcı Deniz Seki, mahkeme çıkışı kameralara 'Özgürlük kadar değerli bir şey yok' dedi.

DENİZ SEKİ

Beşiktaş mahkemesinden çıkıp Bakırköy Kadın Cezaevi'ne götürülen şarkıcı, izin kağıdının hazırlanması beklenirken koğuş arkadaşlarıyla vedalaştı. Cezaevi kapısından çıktığında elinde bir günlük olduğu görülen Seki, Star TV'de yayınlanan Süper Star Life kameralarına "Özgür olduğum için çok mutluyum, bundan sonra çok farklı bir Deniz Seki göreceksiniz" diye konuştu.

DENİZ SEKİ

Kendisini bekleyen iki kardeşi, asistanı ve menajeri ile aynı araca binerek yola çıkan Seki'nin aracı Sapanca'daki Kırkpınar mevkiinde yer alan "Zeliş Çiftliği" adında bir çiftliğe girdi. Yol boyunca kardeşine sarılan sanatçının, kardeşiyle birlikte hıçkırarak ağladığı ve mutluluk gözyaşları döktüğü görüntüler ise kameralara böyle yansıdı.

DENİZ SEKİ

Gazetecileri kırmayan ünlü sanatçı bir süre sonra, kendisine sürekli eşlik eden korumaları, annesi ve köpeğiyle çiftlik kapısına gelip kameralarına poz verdi. Eve döner dönmez ilk isteğinin kuru fasulye ve pilav olduğunu söyleyen Deniz Seki, henüz yemek yemediğini, yemek hazırlattığını ve birazdan yemek yiyeceğini söyledi. Neşeli ve heyecanlı tavırlar sergileyen Deniz Seki, kameralarla konuşurken mutluluk kahkahaları atıyordu.

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: