Deniz Seki gözyaşına boğuldu!

Önceki akşam evlenen kardeşi Serkan Seki'nin düğünü öncesi basının karşısına çıkan Deniz Seki, duygusal anlar yaşadı. Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde ayrıldığı eski sevgilisi Faruk Salman'la 30 ayrılık yaşadıklarını söyledi.

Deniz Seki gözyaşına boğuldu!

Şarkıcı Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki evlendi. Düğünde duygusal anlar yaşayan ünlü şarkıcı, gözyaşlarına engel olamadı. Serkan Seki, bir süredir birlikte olduğu Mehtap Etyemez ile önceki akşam evlendi.

Kozyatağı'ndaki bir oteldeki düğün töreni öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Deniz Seki, “İnşallah çok mutlu olurlar, ben onlardan daha çok heyecanlıyım. Serkan benim elimde büyüdü. Ben onun küçük annesiyim” dedi.

Şarkıcı, çifte evlilik konusunda tavsiye verip vermediği sorusunu şöyle yanıtladı: “Serkan’a ve Mehtap’a verdiğim tek tavsiye, birbirlerine ‘Sen haklısın’ demeleri.”

Kardeşinden çocuk yapmalarını istediğini de söyleyen Seki, “Anne olmayı da istiyorum ama hala olmak da kutsal bir duygu, annelik gibi” dedi.

Ben yaralıyım
Deniz Seki, “Biz bu dönem aslında sizin düğününüze gelmeyi düşünüyorduk” cümlesine şu karşılığı verdi: “Yani olmadı. Bugünü benim nikâhım olarak biliyordunuz. O (Faruk Salman) benim ilk aşkımdı. Çok kıymetlimdi. Ben de onun için çok kıymetliyimdir, biliyorum. Ama hiçbir şey dışarıdan gözüktüğü gibi değil arkadaşlar. Bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur. Sizin bilmediğiniz 30 ayrılık yaşadık, barıştık. Bu konularda çok konuşmayı sevmiyorum. Utanıyorum açıkçası... İnsanları özel hayatımla meşgul etmeyi hiç sevmiyorum. Ben yaralıyım biliyorsunuz. Sizden de bir şey rica etmiştim, ne olursunuz benim canımı daha fazla acıtmayın, yaralamayın. Gereksiz bir açıklama yaptı kendisi. Canı sağ olsun, her zaman benim için kıymetlidir. Ona vefa borcumu hiçbir zaman unutmuş değilim.”



Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: