Deniz Seki, yeniden cezaevine girecek!

Deniz Seki, yeniden cezaevine girecek!

Her bölümü ayrı güzel olan, duygu dolu anlar yaşatan, sevgiyi ve aile bağlarını anlatan, komik olaylarıyla izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren, televizyon ekranlarının en komik ve en organik dizisi ‘‘Kalk Gidelim’’ özlemi bitiyor.

Muğla’da 3. sezon çekimlerine start veren dizinin oyuncuları ekip arkadaşları ile özlem giderirken, her Cumartesi TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Deniz Seki, yeniden cezaevine girecek!


3 sezondur izleyicilerin TRT1 ekranlarında severek takip ettiği “Kalk Gidelim” oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanın, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar Ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.

Yarattığı sıcak aile ortamı ile geniş izleyici kitlesine ulaşan “Kalk Gidelim” dizisi bol sürprizi, eğlencesi, dostluk ve aile hikayesiyle Cumartesi akşamlarının neşesi olmaya devam ediyor.

Deniz Seki, yeniden cezaevine girecek!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: