Derin Mermerci'ye özel doğum günü partisi

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Derin mermerci, önceki akşam 35. yaşını Nişantaşı'nda bir restaurantta, sanat ve cemiyet hayatının katıldığı 150 kişilik bir davet ile kutladı.

Derin Mermerci'ye özel doğum günü partisi

Şarkıcı Özge Fışkın’ın sahne aldığı özel gecede, dostları ve sevenleri sosyetik güzeli yalnız bırakmadı. Mekandan ilk ayrılan isimlerden birisi şarkıcı Teoman oldu. Koşar adım mekandan ayrılan şarkıcı, soruları yanıtsız bırakarak bindiği taksi ile mekandan ayrıldı.

Bir anneyi oynamak istiyorum

Gecenin ilerleyen saatlerinde eşi Mirgün Cabas ile çıkış kapısında görülen Tuba Ünsal, ‘’Muhteşem bir geceydi. Derin’e aldığım hediye sürpriz olsun’’ derken Uzakdoğu tatili için şunları söyledi. ‘’Ailece çok güzel bir tatil geçirdik. Enerjimizi depoladık. Artık bende bir projede yer almak istiyorum. Gelen projeleri değerlendireceğim. Ama en çok bir anneyi oynamak istiyorum’’ diyerek eşi ile birlikte oradan ayrıldı.

Bu gece eşimin sürprizi

Ev sahibi olarak mekandan son ayrılan isim Derin Mermerci ve eşi Cem Aydın oldu.Çıkışta objektiflere birlikte poz veren çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sosyetik güzel, ‘’Bu saate kadar beklediğiniz için herkese çok ederim. Bu eşimin organize ettiği sürpriz gece oldu. Bu geceden benimde haberim yoktu. Tüm dostlarım sevenlerim yanımdaydı’’ diyerek kendilerini bekleyen özel araç ile oradan ayrıldılar.

İşte o görüntüler:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: