Derya Uluğ: "Aşkta heyecan severim!"

Şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de konuşulan Derya Uluğ, Yasemin Şefik’in Youtube'da yayınlanan 'Ritmik Sohbetler’ programına konuk oldu. Kahkaha dolu programda Derya Uluğ, bugüne kadar hiç anlatmadığı özelliklerini ve esprili dilini ortaya koydu.

Derya Uluğ:

Derya Uluğ, Yasemin Şefik’in “Nasıl bir aşıksın” sorusunu “Sadık bir aşığım. Altı senedir Asil’le beraberim. Her zaman farklı bir evreye geçtik. Heyecan severim. Sürprizlerden çok hoşlanırım” sözleriyle yanıtladı.

Derya Uluğ:

“Annem, yaptığım işi karakterime uygun bulmuyor. Ben sakin biriyim. Düzenli bir hayatım var. Kırılgan biriyim. Evde olmayı severim. Uç bir yaşamım olmadı. Hiç de özenmedim. Ergenliğim anneme yalan söylemekle geçti. Biriktirdiğim parayla gittim marka kıyafetler aldım. Akşam evde annem diyor ki; Ne yaptın parayı diye. Sonra kıyafetleri görünce anladı.”

Derya Uluğ:

Kolundaki “Derya Uluğ” dövmesi ile ilgili konuşan şarkıcı, “Pişmanlığımdır. 18 yaşında yaptırmıştım. Artık sildireceğim. O zaman başka bir dövmeyi kapattıracaktım. Normalde Fenerbahçe dövmesi yaptıracaktım istediğim şekli bulamadım. Ben de kendi adımı yazdırdım.”

Derya Uluğ:

Derya Uluğ:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: