'Destan'ın 3. bölümünden bir fragman daha!

Ekran yolculuğunu reytinglerin zirvesinde sürdüren ‘Destan’, atv’de salı akşamı 20.00’de yayınlanacak üçüncü bölümüyle nefes kesecek. Dizinin yeni bölümünden ikinci fragman muhteşem bir bölümün müjdesini verdi.

'Destan'ın 3. bölümünden bir fragman daha!

Destan’ın üçüncü bölümünde esir olarak Gök Sarayı’na getirilen ve etrafında oynanan büyük taht oyununun farkına varmaya başlayan Akkız, sarayda hayatta kalabilmek için Batuga ile güçlerini birleştirir. Batuga, Akkız’ı korumak için yıllardır oynadığı oyunun bozulmasını göze alarak kendini öne atar.

'Destan'ın 3. bölümünden bir fragman daha!

Alpagu Han ölüm kalım savaşını kazanıp ayağa kalktıktan sonra tek bir soru sorar: “Ben ölürken ne oldu? Alpagu Han yokluğunda kızışan taht kavgasında yaşananların hesabını sorarken, tahta ulaşmak plan yapan Çolpan Hatun yargılanmak üzere tutuklanır.

Gök Hanlığı’nın geleceğini belirleyecek bu mücadelenin ortasında, Akkız ve Batuga birbirlerinden başka kimseye güvenemez durumdadır.

'Destan'ın 3. bölümünden bir fragman daha!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’, atv ekranında salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: