Didem Şahin'den İrem Derici ile ilgili sürpriz açıklama

İrem Derici ile aşk yaşayan Lider Şahin'in annesi Didem Şahin ilişkiye onay vermediği yönündeki iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

Didem Şahin'den İrem Derici ile ilgili sürpriz açıklama

Selami Şahin'in ve Didem Şahin'in oğlu Lider Şahin ile şarkıcı İrem Derici'nin aşkını ortaya çıkarmasının ardından Selami Şahin 'yok öyle bir şey' derken anne Şahin ise "Sorularınızın cevabı bende değil. Hiçbir konuda beni arayıp da soru sormayın. "Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün der, geçerim...'' açıklamasında bulunarak 'İrem Derici istenmeyen gelin mi?' sorusunu akıllara getirmişti.



Popçu İrem Derici 1.5 yıl evli kaldığı radyocu eşi Rıza Esendemir'den boşandıktan üç ay sonra Lider Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı. İrem Derici ile Lider Şahin'in ilişkisi, ilk günlerinde Şahin ailesi tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Ancak aradaki buzlar eridi. Geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede prostat ameliyatı geçiren baba Şahin'e İrem Derici çiçek gönderip geçmiş olsun dileklerini iletti.



Anne Şahin bugün yaptığı bir açıklama ile oğlunun İrem Derici ile olan ilişkisine saygı duyduğunu söyledi. Didem Şahin "Oğlumuzun ilişkisine tabii ki saygı duyuyoruz ama henüz İrem ile bir araya gelmedik." açıklamasında bulundu.



Kaynak:sabah.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: