Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık

"Diriliş Ertuğrul" sezon finali yaparken dizide sürpriz bir de ayrılık yaşandı.

Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık

İki yıldır yayınlandığı TRT 1 ekranlarında fırtınalar estiren "Diriliş Ertuğrul" dizisi bugün yayınlanan sezon finaliyle ekrana ara verdi. Yeni sezonda da devam edecek dizide bir ayrılık daha yaşandı.



Dizinin final bölümünün devam ettiği sırada Instagram hesabından paylaşım yapan Didem Balçın, "Diriliş Ertuğrul"dan ayrıldığını duyurdu. Dizide hayat verdiği Selcan Hatun rolünün son bulmasıyla yeni sezonda olmayacağını belirten Balçın, "Diriliş Ertuğrul" sevenlerine duygusal bir yazı ile veda etti.

İşte Didem Balçım'ın o veda mesajı;

"Bundan iki sezon önce yıllar sonra tekrar çalışma fırsatı karşıma çıkınca @metingunay gözümü kırpmadan, rol nedir bakmadan evet dedim projeye.. Sonra da her gün iyi ki dedim... #selcanhatun beyaz güvercinim oldu.. Tüm iyi niyetlerle, tüm büyük uğraşlarla @tekdenfilm çalışanları mükemmel bir iş ortaya çıkardı. #mehmetbozdağ ve @aslizeyneppeker Ve senaryo ekibi bir gerçeği tekrar gerçek kıldı.. @mucuuuu ince ince işledi başlıkları, @iserdarbasbug tek tek dokudu kaftanları.. Sonra Metin Günay önderliğinde reji, ışık, ses, kostüm, makyaj, saç, prodüksiyon ilmek ilmek dokudu her anı. Biraz duygusal, bayağa gururlu veda ediyorum @dirilisdizisi 'ne.. Gözünün içine bakarak iyi hissetmemi sağlayan @sevtapyildiz ve ekibine , her kareye duygu katan canım @tuncayçetinsoy @tuncayock @hocusfocuss #veyseltekşahin ve ekibine .. Emeği geçen herkese ama en çok size.. Her bölüm bıkmadan usanmadan yanımızda oldunuz.. Rol arkadaşlarıma en büyüğünden sevgiler.. Yolunuz açık olsun. Kalan sağlar sizinle ve @metingunay elinde bir beyaz güvercin.. Uçmak istemese de.. Bil ki saygısından sevgisinden.. Emeğine yüreğine sağlık.. Yolunuz açık olsun.. Başka bir zamanda yeniden dileklerimizi, güzel niyetlerimizi bir uçurur musun diyeceğim... Şimdilik selam olsun hepinize #selcanhatun kötüykende iyiykende sevdim.. Her zaman yeri olacak kalbimde"

Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: