Dolunay Soysert'in estetiksiz hali sizi şoke edecek!

Dolunay Soysert şu sıralar farklı bir konuyla gündemde. Soysert'in estetik olmadan önceki halinin fotoğrafı ortaya çıktı.

Dolunay Soysert'in estetiksiz hali sizi şoke edecek!

Güzel oyuncu Dolunay Soysert'i sayısız televizyon dizisinde ve filmde gördük. En son Fox Tv'de yayınlanan 'Bana Sevmeyi Anlat' dizisinde yer aldı.

Ayrıca Dolunay Soysert'ten üzücü bir haber gelmişti kısa süre önce. 10 yıldır evli olduğu Sinan Tuzcu ile boşandı. Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftlerindendiler. Ayrılık haberleri sevenlerini oldukça üzdü. 9 Temmuz 2006'da oyuncu Sinan Tuzcu ile evlenmiştir. 2016 yılında, bu evliliklerini sonlandırmışlardır.

Dolunay Soysert şu sıralar farklı bir konuyla gündemde. Soysert'in estetik olmadan önceki halinin fotoğrafı ortaya çıktı. Estetik gerçekten insanı çok değiştiriyormuş. Belki onu estetiksiz sanıyordunuz, bu fotoğraflar algınızı yıkacak. Dolunay Soysert'in estetiksiz halini görünce inanın çok şaşıracaksınız. Aslı Enver, Ceyda Düvenci, Ezgi Mola, Bala Atabek, Seda Bakan gibi isimlerle yakın arkadaş.

Dolunay Soysert'in yıllar öncesine ait estetiksiz fotoğrafı çok şaşırttı. Ünlü oyuncuda estetikle değişime uğrayanlardan. Dolunay Soysert burun estetiği yaptırmış.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: