Duman rüzgar gibi esti!

Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutlamaya başladı. 30 Eylül'de MFÖ ile başlayan efsane konser serisinde Duman sevgisi binlerce hayranıyla dev bir koro oluşturup şarkılar söylemesini sağladı.

Duman rüzgar gibi esti!

Son olarak 2013 yılında yayımladığı 'darmaduman' albümünü uzun süre satış listelerinde bir numarada tutan DUMAN, Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam ederken, İstanbul seyircisiyle de üst üste iki gün buluşarak büyük özlem giderdi. Güçlü performansları ile tartışmasız Türk rock müzik sahnesinin en unutulmaz grupları arasında yer alan Duman’ı yıllardır yalnız bırakmayan sadık hayran topluluğu, tüm şarkılarını dev bir koro şeklinde söylediler.

Duman rüzgar gibi esti!

Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Ari Barokas ve Mehmet Demirdelen’den oluşan grubun, İstanbul’da verdikleri Harbiye konserine yine yoğun ve büyük ilgi vardı. ‘Off’ ile coşkulu bir konser açılışı yapan Duman, ‘Dibine Kadar’ ‘Seviyorsan İnanıyorsan’ ile devam etti. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Duman, 3 saate yakın süren müzikal performansı ile izleyenleri mest etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: