Dün gece Beyaz Show'da neler oldu?

Kanal D’nin sunuculuğunu 20 yıldır Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sesi ve yorumuyla yüreklere dokunan ses Zara, ‘İstanbul Sokakları’ dizisinin ünlü oyuncular Gizem Karaca ve Caner Cindoruk, ünlü manken Tuğba Özay, muhteşem sahne performansıyla Ali Altay ve Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül konuk oldu.

Dün gece Beyaz Show'da neler oldu?

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahaneydi!

2008 yılında henüz küçük bir çocukken Beyaz’ın benzeri olarak katıldığı Beyaz Show’a tam 8 yıl sonra tekrar katılan Berkay Akbaş, benzerliğiyle herkesi şaşırttı.

Zara, programın açılış bölümünde seslendirdiği şarkıyla herkesi adeta büyüledi.

Tuğba Özay’ın Survivor yarışmasındaki el hareketleriyle hazırlanan video herkesi adeta kahkaha krizine soktu.

"Bilemem" isimli şarkıyı seslendiren Ali Altay, hem stüdyoda bulunanların hem de ekran başındaki herkesin kulaklarındaki pası sildi.

Stüdyodaki izleyicilerden gelen soruları cevaplayan bütün konuklar, verdikleri cevaplarla herkesi hem güldürdü hem de düşündürdüler.

‘İstanbul Sokakları’ dizisinin ünlü oyuncusu Gizem Karaca, hem güzelliği hem de zerafeti ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Zara’nın söylediği potpuri şarkılara tüm stüdyo hep bir ağızdan eşlik etti.

Dünya Kick Boks Şampiyonu olarak Türkiye’nin gururu haline gelen Sabriye Şengül, güzelliğiyle hafızalarda yer edinirken, sorulara verdiği cevaplarla herkesi şaşırttı.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: