Ebru Gündeş: Asla sahnelerden ayrı kalmam

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab ve çocuğu ile Miami'ye tatile gitmiş fakat burada eşinin tutuklanması ile büyük bir şok yaşamıştı.

Ebru Gündeş: Asla sahnelerden ayrı kalmam

Olayın ardından tekrar İstanbul'a dönen Gündeş, haftasonu Kıbrıs'ta konser verince eleştiri oklarının da hedefi olmuştu. Güzel şarkıcı bu kez İzmir'de sahne aldı. Güneş burada asla sahnelerden ayrı kalamayacağını ve şarkı söylemekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gündeş'in bu sözleri yapılan eleştirilere cevap gibiydi.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 60 kişilik ekibiyle birlikte sahnede görsel bir şov ve unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Sahneye ‘Araftayım’ isimli şarkısıyla çıkan Gündeş, ilk şarkının bitiminde kendisini izlemeye gelen 1500 kişiye “ Önce sizler, sonra 60 kişilik ekibim için bugün sahnedeyim. Hoş geldiniz’ dedi.

Baharı müjdeleyen yeşil elbisesiyle sahneye çıkan Ebru Gündeş, şıklığıyla da izleyenlerden tam puan aldı. İki buçuk saat sahnede kalan güzel şarkıcı, klasik şarkıların yanı sıra Orhan Gencebay ve Kayahan şarkılarını da dinleyicilerin eşlikleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: