Ebru Polat 'nişanlım' dedi, yüzüğü dikkat çekti

Şarkıcı Ebru Polat, önceki gün bir süredir aşk yaşadığı Tolgahan Yıldız ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı.

Ebru Polat 'nişanlım' dedi, yüzüğü dikkat çekti

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programının takipçileri, programa katılan Yağmur isimli gelin adayının, Atatürk'e hakaret ettiğini gösteren videoyu sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekti.

"ANITKABİR'İ BOŞALTIN" DEDİ

Periscope uygulamasından çekildiği görülen görüntülerde, Yağmur Avcı, Atatürk için "O zaman sizin Atanız da ölüsüyle işgal ettiği 780 bin metrekarelik Anıtkabir'i boşaltıp normal bir mezara dönsün. Var mısınız? Bu da size kapak olsun." ifadelerini kullanıyor.

İşte tepki toplayan o video;



KANALI MESAJ YAĞMURUNA TUTTULAR

Bu görüntülere tepki gösteren birçok kişi Zuhal Topal ve kanal yönetimine çağrıda bulunarak Yağmur Avcı'nın bir daha programa çıkarılmamasını istedi.

AÇIKLAMA YAPTI: AKP'LİYİM AMA...

Atatürk'e hakaret eden videosunun ardından gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Daha önce hesabının çalındığını ve Atatürk üzerinden kendisine saldırıda bulunulduğu iddia eden Yağmur isimli gelin adayı, "Ben vatanıma milletimi bayrağıma bağlı bir insanım, evet ben AKP'liyim AKP'yi de çok seviyorum bu Atatürk düşmanı olduğum anlamına gelmez. Atatürk olmasaydı Türkiye Cumhuriyeti olmazdı" sözleriyle kendisini savundu.

Kaynak:haberler.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: