Ebru Polat'tan yaş farkı itirafı: "Ailemden onay çıkmadı!"

Sosyal medyada yaptığı sivri çıkışlarla adından söz ettiren şarkıcı Ebru Polat'ın aradığı aşkı bulduğu konuşuluyor. Polat sevgilisiyle paylaşımlar yapınca hayranları ünlü şarkıcıya eski sevgilisini sordu. Polat ise takipçilerine gerçeği itiraf etti.

Ebru Polat'tan yaş farkı itirafı:

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Yakında ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisiyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanan Bürsin, mağazaları turladı.

Ebru Polat'tan yaş farkı itirafı:


Yılbaşı GECEsini arkadaşlarıyla birlikte geçireceğini belirten oyuncu, “Son günlerde ülke olarak zor zamanlar yaşıyoruz. Her şey daha iyi olsun istiyoruz. Umarım yeni yıl ülkemize güzellikler getirir” temennisinde bulundu.

Ebru Polat'tan yaş farkı itirafı:


“HALİMİZDEN MEMNUNUZ”
Bürsin, yeni dizisinin çekimlerinin de çok yoğun sürdüğünü belirtti. “Yoğun bir tempoda çalışıyorum. Setten önce sabah 05.30’da kalkıp spora gidiyorum. Boks salonunda çekimleri yapıyoruz” diyen Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile sürpriz evlilik ihtimalini soran gazetecilere net yanıt verdi: “Öyle bir şey yok. Biz şu an halimizden gayet memnunuz. Çok çok güzel gidiyor. Evlilik konularına hiç girmeyelim”…



Kaynak:sozcu.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: