Ebru Şahin, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı!

'Hercai' dizisiyle yükselişe geçen ve adından oldukça söz ettiren Ebru Şahin'in başarısı takdir gördü. 'Hercai'nin Reyyan'ı 'Lider Marka Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Ebru Şahin, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı!

atv'de yayınlanan 'Hercai' dizisi ile birlikte yıldızı parlayan isimlerden biri de başroldeki 'Reyyan' karakterine hayat veren Ebru Şahin oldu. 'İstanbullu Gelin'de 'Burcu' karakteri ile dikkat çekmeyi başaran Ebru Şahin, 'Hercai' dizisi ile zirveye yerleşti ve başarılı oyunculuk performası ile kısa sürede adından söz ettirdi. Bir anda geniş yelpazedeki izleyici kitlesinin gözünün girmeye başaran güzel oyuncu, yedide yetmişi azımsanmayacak derece bir hayran kitlesine sahip oldu.

En İyi Kadın Oyuncu

Ebru Şahin'in bu yükselişi ödülsüz kalmadı. 'Lider Marka Ödülleri' bu akşam Öykü Serter ve Ufuk Özkan'ın sunumuyla sahiplerini buldu. Gecede ödül alan isimlerden biri de Ebru Şahin oldu. Güzel oyuncu 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Hayranlarına teşekkür etti!

Ödülü almak için sahneye çıktığı anların görüntüsünü Instagram'dan paylaşan Ebru Şahin, "Kalbimizle yaptığımız işle takdir görmek... Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için size, bu ödülü almama vesile oldukları için de tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürler" diyerek sevenlerine teşekkür etti.

Ebru Şahin, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı!

Ebru Şahin, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: