Ebru Şahin: "Gerçekliğimi hiç kaybetmedim"

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Şahin, ayaküstü magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Ebru Şahin:

Hercai dizisinde yıldızı parlayan oyuncu Ebru Şahin, önceki gün Nişantaşı'ndaki lüks mağazalarda alışveriş yaparken görüntülendi. Şahin, İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı ve çekimlerinin kısa bir süre önce başladığı "Şuursuz Aşk" filmiyle ilgili şöyle konuştu: "Sinema filmi olduğu için çok keyifli geçiyor. Çok güzel bir ortamımız ve kaliteli bir kadromuz var. Yazın çalışacağımıza değecek bir iş oluyor."

Ebru Şahin:

Öte yandan Çeşme tatilini film için kısa tutmak zorunda kalan güzel oyuncu, "Kısa süreli tatil yapmam hiç dert değil çünkü çok sevdiğim bir iş yaptığım için hiç sorun olmuyor benim adıma. Tekrardan tatil yapar mıyım bilmiyorum. Çünkü Ağustos ayında başlayacak Hercai'nin set programına bağlı" dedi.

Ebru Şahin:

Bir magazin muhabirinin, "Son zamanlarda adından en çok söz ettiren isimlerin başında geliyorsunuz, diziden sonra hayatında neler değişti?" sorusuna Ebru Şahin, "Aslında gerçekliğimi hiç kaybetmedim. Bir de Mardin'de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. O büyüye çok kapılmamız mümkün olmuyor. Normal bir iş yapıyoruz aslında... Tek farkı izleyenlere hitap etmek. Onun dışında hiçbir şey değişmedi hayatımda" yanıtını verdi.

Ebru Şahin:

Kısa sürede yoğun bir hayran kitlesinin oluştuğu hatırlatılan Şahin, "Güzel bir kitle oluştu gerçekten. Tutkulu bir kitle. Hem yurt dışında hem yurt içinde. Tabii ki mutlu ediyor bizleri. Umarım bu kitle hep devam eder" dedi. Ayrıca oyuncu, özel hayatıyla ilgili sorulara da, "Özel hayatımın gizli kalması güzel bir durum. Bu konu hakkında hiç yorum yapmayacağım, çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ebru Şahin:

Son olarak Şahin, sosyal medyadan kendisi hakkında gelen mesajları fırsat buldukça okumaya ve takip etmeye çalıştığını, gelen güzel mesajların kendisini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekledi.

Ebru Şahin:

Ebru Şahin:

Ebru Şahin:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: