Ebru Şahin itiraf etti: "Akın Akınözü ile..."

Güzel oyuncu Ebru Şahin, Şamdan dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Şahin, Hercai dizisindeki rol arkadaşı Akın Akınözü hakkında da konuştu.

Ebru Şahin itiraf etti:

ATV'nin Hercai dizisi, yayın hayatına başlamasından kısa bir süre sonra oldukça ses getirdi. Dizinin başrolleri Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün uyumu çokça beğenilirken, ikili internette en çok aranan oyuncular arasına girdi. Diziseverler, Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü ve Reyyan’ı Ebru Şahin'i yakın takibe aldı.

Akın Akınözü itirafı

Son olarak Ebru Şahin, Şamdan'dan Bade Çakar'a samimi açıklamalarda bulundu. Şahin, "Akın Akınözü ile aranızda ekrana yansıyan gerçekten güzel bir uyum var. Kendisiyle beraber başrolü paylaşmak nasıl bir deneyim?" sorusuna, "Uyumlu bir çalışma ortamı içerisindeyiz. Birlikte büyüyebildiğimiz buna müsait bir projede yer almak da çok keyifli." dedi.

Ebru Şahin itiraf etti:

"Gördüğümüz ilgi hayalimizin çok ötesinde"

Güzel oyuncu, "Peki, bu kadar kısa sürede bu kadar ilgi görmeyi bekliyor muydunuz? Bir anda insanların fotoğraf çektirmek için yarışa girdiği biri olmak nasıl? " sorusuna ise, "Bir ilgi beklediğimiz gerçek, uzun zamandır bu dokuda bir iş yapılmıyordu. Ama şu an gördüğümüz ilgi ve sevgi hayalimizin çok ötesinde. Yurtdışından, şehir dışından sırf set ziyareti için yüzlerce insan geliyor. Tutkulu bir kitlemiz oluştu ve bu çok motive edici." şeklinde yanıt verdi.

Ebru Şahin itiraf etti:

Ebru Şahin itiraf etti:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: