Ece Erken: Gerekli açıklamayı yaptım!

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasını reddeden Ece Erken, İstinye'de objektiflere yansıdı. Ünlü sunucu, muhabirlere, "Arkadaşlar gerekli açıklamayı yaptım, o yüzden konuşmayacağım!" dedi.

Ece Erken: Gerekli açıklamayı yaptım!

Geçtiğimiz ocak ayında avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, dün reddi miras kararında bulunduğunu açıklamıştı. Düşüncesini sosyal medyadan duyuran Erken, İstinye'de görüntülendi. Bir binaya girerken objektiflere yansıyan Ece Erken, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Ece Erken: Gerekli açıklamayı yaptım!

Sunucu, "Arkadaşlar gerekli açıklamayı yaptım, o yüzden konuşmayacağım!" demekle yetindi. Kadın arkadaşının eşlik ettiği Erken'in, aşırı zayıflaması da dikkatlerden kaçmadı.

Ece Erken: Gerekli açıklamayı yaptım!

Zor dönemden geçen Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum." demişti. Ünlü sunucu, sözlerini, "Biz gönülden bağlıydık, öyle de kalacağız... Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla..." şeklinde noktalamıştı. (Kaynak: haberturk.com)

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: