Ece Erken oğlunun saçını boyattığı iddialarına ne cevap verdi?

Ece Erken'in 19 aylık oğlu Eymen'in saçını boyattığı iddiaları önce sosyal medyada tartışıldı. Daha sonra "Renkli Sayfalar" programı da olayı canlı yayında masaya yatırınca aynı dakikalarda TRT 1 canlı yayın yapan Erken, programı biter bitmez Instagram hesabından hem video hem de yazılı açıklama yaparak iddialara cevap verdi.

Ece Erken oğlunun saçını boyattığı iddialarına ne cevap verdi?

Canlı yayın sonrası Instagram hesabından bir video yayınlayan Ece Erken, şu sözlerle iddiaları reddetti;

"Ben bilinçli bir anneyim. Bırak boyatmayı; ben saçlarımı boyatırken Eymen'i yanıma bile bulundurmam. Güneşten açılan saçlar var da var, bütün anneler bunu bilir..."

Daha sonra videosunu silen ünlü sunucu, yazılı bir açıklama metni yayımlayarak iddiaları bir kez daha reddederken kendisine destek olan takipçilerin de teşekkür etti.

İşte Ece Erken'in ikinci açıklaması;

"Öncelikle video paylaştığımda gelen 600'e kadar olan yorumları tek tek okudum, hala sosyal medyadan bana kendi çocuklarının bebeklik halini, saç renklerini, nasıl değiştikleri vs ile ilgili fotoğraf atan yüzlerce değerli takipçime ayriyeten teşekkür etmek istiyorum, TRT 1 deki yayınımdan sonra yayını yapan Müge ve Gülşen de aradı, konuştum, onlara da söyledim, kızdığım nokta birinin (belli ki yarası var) mesajını dikkate alıp yayına taşımalarıdır. Yoksa hangi saf, hangi geri zekalı 19 aylık bir bebeğin saçlarının boyanabilme ihtimalini düşünür? Bir çoğumuz ya anneyiz ya aday ya da annemizden görmüşüzdür, duymuşuzdur. Bebekler doğar ,gelişir, büyür ve bu büyüme esnasında saç ve göz renklerinde bile değişimler olur, Eymen artık kumral, annesinin değil ALLAH'in takdiridir

Evet ben oğlumun saçını kestirmeye kıyamazken, boya vs denmesi saç rengine tepemi attırdı. Kendini bilmez birinin mesajıyla haber konusu olması saçma geldi o kadar. Herkese sevgi ve saygılarımla."

Ece Erken oğlunun saçını boyattığı iddialarına ne cevap verdi?


Ece Erken oğlunun saçını boyattığı iddialarına ne cevap verdi?

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: