Ece Erken, soluğu Rusya'da aldı

Önceki gün çocuğunun babası Serkan Uçar'dan tek celsede boşanan Ece Erken, boşanır boşanmaz soluğu Rusya'da aldı.

Ece Erken, soluğu Rusya'da aldı

Koyu Beşiktaş taraftarı olan Erken, Siyah-Beyazlı takımın Lokomotif Moskova ile oynayacağı maça gitti.

Moskova sokaklarında gezmeyi ihmal etmeyen güzel sunucu, burada çektiği fotoğrafları da Instagram'da paylaştı.

Erken, sırtında oğlu Eymen ve kendisinin adının yazılı olduğu Beşiktaş forması için de "Formam şekil" dedi.

Ece Erken, soluğu Rusya'da aldı


ECE ERKEN NE KADAR NAFAKA ALACAK?
Sunucu Ece Erken (37) ile kendisine şiddet uyguladığı ve ölümle tehdit ettiği iddiasıyla mahkemelik olduğu eşi Serkan Uçar'ın (26) evliliği resmen sona erdi. İstanbul Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya, birbirlerine karşılıklı dava açan Uçar ile Erken katıldı. Uçar'ın avukatı, tarafların bir protokol düzenlediğini ve anlaşarak boşanmaya karar verdiğini belirtti.

'EŞYALARI PAYLAŞTIK'
Söz alan Uçar, "Herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ve nafaka talebim yok. Evdeki eşyaları paylaştık. Çocuğumuzun velayeti annede kalacak. Çocuğum için yapılacak tüm kreş ve eğitim masrafları ve sağlık sigortası tarafımca karşılanacak" diye konuştu.

Ece Erken, soluğu Rusya'da aldı


Erken de "Hiç kimsenin baskı ve tehdidi altında kalmadan kendi isteğimle özgür irademle boşanmaya karar verdim. Benim de maddi, manevi tazminat ve nafaka talebim yok. Evdeki eşyaları paylaştık. Çocuğun velayeti bende kalacak. Baba ile protokoldeki gibi ilişki kurulsun. Aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır" şeklinde konuştu. Mahkeme, boşanma protokolünün kabulüne hükmetti ve çifti boşadı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: