Eda Ece, Danilo Zanna sitemi: "Ben zaten Buğrahan’la beraberim"

Oyuncu Eda Ece, yakın arkadaşı Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin'le önceki akşam Etiler'deki Da Mario çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu, Şef Danilo Zanna ile hakkında çıkan aşk dedikoduları ile ilgili konuştu.

Eda Ece, Danilo Zanna sitemi:

Eda Ece, Şevval Sam ve oğlu Taro Emir Tekin’le önceki akşam Etiler’deki Da Mario’dan çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncular, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

Eda Ece, Danilo Zanna sitemi:

Rol arkadaşı Sam'ın doğum günü için bir araya geldiklerini söyleyen Ece’ye Tarık Emir Tekin’i dünyaca ünlü oyuncu Johnny Deep’e benzettiği sözler hatırlatılınca, ”Daha havalı bir oyuncu gördünüz mü?” şeklinde konuştu.

Eda Ece, Danilo Zanna sitemi:

Geçtiğimiz günlerde yıllar önce aynı filmde rol aldığı ve şimdilerde eşiyle boşanmak üzere olan Danilo Zanna ile sık sık vakit geçirdiği iddialarıyla gündeme gelen Eda Ece, bu haberlere sitem etti.

Eda Ece, Danilo Zanna sitemi:

Çok sinirli olan oyuncu şunları söyledi: ”Benim zaten erkek arkadaşım var. İnsanın erkek arkadaşı varken böyle haberler yapılması son derece ayıp. Ben Buğrahan’la beraberim. Ayrıldığımız haberleri doğru değil. Danilo’yla 2016’da beraber ‘Görümce’ filminde rol aldık. Çok da sevdiğim bir rol arkadaşımdı, bir daha da görüşmedik.

Eda Ece, Danilo Zanna sitemi:

2016’dan beri görmediğim birisiyle haber çıkıyor. Benim hiçbir suçum yok, Danilo’nun hiçbir şeyden haberi yok. Masa başı haberler gazeteciliğinde prestijini bozuyor bence. Hem kendisine zarar hem bize zarar ne gereği var.”

Eda Ece, Danilo Zanna sitemi:

Erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer’in tepkisiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Ece, ”O gerçeği en iyi bilen insan olduğu için ‘bu yalan haber işi keşke olmasaydı’ dedi” ifadelerini kullandı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: