Eda Taşpınar "arkadaşım" dedi, sevgilisi çıktı!

Tatil paylaşımlarıyla sosyal medyada adından sıkça söz ettirmeyi başaran sosyetik güzel Eda Taşpınar, Türkiye'ye döndü. Bebek'te bir erkek arkadaşıyla görüntülenen Taşpınar'ın, "Yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir ilişki durumu yok” dediği kişinin yeni sevgilisi olduğu iddia edildi.

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar, önceki gün yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Yunanistanlı arkadaşı ile Bebek’te görüntülendi. Bir otelden çıktığı sırada gazetecileri fark eden Taşpınar, beyefendiye durumu kısaca anlattıktan sonra ters yöne yöneldi.

Eda Taşpınar

Muhabirleri atlatmaya çalışan sosyetik güzel, ”Tatilden yeni döndüm” dedi. "Tatilim keyifli geçti" açıklamasını yapan Taşpınar, "Tatilinize devam edecek misiniz?" sorusuna, ”Biraz çalışalım bakacağız” yanıtını verdi.

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar, 'Yanınızdaki beyefendi kim?' sorusunu, ”Bir yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir ilişki durumu yok” şeklinde yanıtladı.

Eda Taşpınar

Yunanistanlı beyefendi ile 100 metre ileride yeniden bir araya gelen sosyetik güzel, ”Henüz yeni geldi, İstanbul’u geziyor. Kapadokya’mız var bizim nefis yerler, bakacağız. Yabancılar bayılıyor, Türkiye şahane yer” dedi.

Eda Taşpınar

Taşpınar, tekrar yan yana geldiği kişi için, ”Ben bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceği çok iyi anlaşılabilen bir şey olmadığı için böyle yapıyorum ki gereksiz şeyler olmasın” şeklinde konuştu.

Eda Taşpınar

Taşpınar'ın yakın çevresine göre, ikilinin yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Sosyetik güzelin yanındaki kişinin, eski eski aşkı Çağrı Atakan’a olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: