Edis, 'Arıyorum' ile ikinci ayda da zirvede

Türk Pop Müziği’nin ünlü yıldızı Edis’in single’ı ‘Arıyorum’ zirvedeki yerini bırakmıyor. 22-28 Kasım haftasında tüm Türkiye’de radyo ve televizyonlarda en çok çalınan şarkı ‘Arıyorum’ oldu.

Edis, 'Arıyorum' ile ikinci ayda da zirvede

Türk Pop Müziği’nin yıldızı Edis’in ‘Arıyorum’ single’ının müzik dünyasındaki yankısı devam ediyor. Yayınlandığı tarihten bu yana haftalardır zirvedeki yerini koruyan single ve müzik videosu iki ayı aşkın bir süredir popülerliğini koruyor.

Edis ‘Arıyorum’ ile 22-28 Kasım tarihleri arasında tüm Türkiye’de radyo ve televizyon ölçüm sistemlerine aynı anda birinci oldu. Aralarında Radio Monitor, RTV Takip, Radyo TV Metre ve Telif Metre’nin de bulunduğu tüm sistemlerin zirvesinde aynı anda ‘Arıyorum’ yer aldı.
Söz ve bestesi Emrah Karakuyu'ya ait, düzenlemesini Ozan Çolakoğlu’nun gerçekleştirdiği 'Arıyorum’ dijital platformlarda da izlenme oranlarını her geçen gün arttırıyor. Single, YouTube’da yaklaşık 45 milyon izlenme, Spotify’da ise 25 milyon dinlenme rakamına ulaştı.
R&B, arabesk ve afro beat tınılarını 90'ların Türkçe Pop ezgileri ile birleştiren Edis’in ‘Arıyorum’ şarkısı, Türk Pop Müziği’nin unutulmaz şarkıları arasına şimdiden adını yazdırdı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: