Ekranlarda jönlerin savaşı! Hangi ünlü isim reyting kazananı olacak?

Yeni sezonda ekranların jönleri karşı karşıya gelecek. Engin Akyürek, Engin Altan Düzyatan, Tolgahan Sayışman ve Burak Özçivit'in dizilerinin reyting savaşı şimdiden merak konusu oldu.

Ekranlarda jönlerin savaşı! Hangi ünlü isim reyting kazananı olacak?

Yeni sezonun projeleri tek tek belli oluyor, gelen haberler ünlü isimlerin hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Özellikle gözler; 'Sefirin Kızı'yla ekrana dönecek olan Engin Akyürek, yine bir dönem dizisi olan 'Kurşun' ile hayranlarıyla buluşacak olan Engin Altan Düzyatan, Şampiyon'un kadrosuna katılan Tolgahan Sayışman ve Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde çekilecek olan Diriliş Osman'ın yeni başrolü Burak Özçivit'te.

Reyting birincisi kim olacak?

Eylül'den itibaren ekrana gelmeye başlayacak olan dizilerin şimdiden reytingleri merak konusu oldu. Birbirinden önemli dizilerin yeni sezonda ekranlarda yayınlanacak olması, ünlü isimlerin hayranlarını da heyecanlandırdı. Türk televizyonlarının yakışıklı jönleri adeta birbirleriyle reyting için yarışacak. Kadın oyuncular henüz netlik kazanmazken, hangi dizininin yarışı önde götüreceği merakla bekleniyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: