Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken'den açıklama var!

Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken, dün çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Özdiken, "Hem gazeteyi hem de bu haberi yazanı mahkemeye veriyoruz" dedi.

Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken'den açıklama var!

'Kiralık Aşk' dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Elçin Sangu ile Barış Arduç, yeni projeleri olan 'Yanımda Kal' filminin çekimleri için Heybeliada'ya kamp kurmuştu. İddiaya göre; Sevgilisi Yunus Özdiken ile kavga eden Elçin Sangu, ağlayarak odasına gitmiş ve gece boyunca kimseyle görüşmemiş.

Ertesi sabah ise Barış Arduç'un, Elçin Sangu'nun odasından çıktığı, Sangu'nun da, “Yunus'la kavga ettik, Barış'la da odamda dertleştik” dediği öne sürülmüştü.

Sangu'nun uzun süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Yunus Özdiken sessizliğini bozdu. Özdiken, çıkan bu iddiayı yalanlayarak, "Hem gazeteyi hem de bu haberi yazanı mahkemeye veriyoruz" dedi.

Sangu da sevgilisinin sözlerinden sonra Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: "Kendi sapık zihinlerini başkası üzerinden yalan haberlerle yazan ve altına imza atan kişi ve kişiler hakkında hukuki işlem başlatılmıştır."



Kaynak: haberturk.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: