Eski aşk suskunluğunu bozdu

Eliz Sakuçoğlu eski sevgilisi Murat Boz'un Aslı Enver ile olan ilişkisi için söylediği iddia edilen sözler hakkında Instagramdan düzeltme yaptı.

Eski aşk suskunluğunu bozdu

Önceki gün çıkan bir haberde, Sakuçoğlu'nun Murat Boz - Aslı Enver birlikteliğiyle ilgili bir soruya ”İlgilenmiyorum” şeklinde cevap verdiği iddia edilmişti.

Eski aşk suskunluğunu bozdu


Murat Boz ile uzun yıllar yaşadığı tutkulu aşkın ardından ayrılan Sakuçoğlu, yapılan habere isyan ederek Instagram hesabından "Bugün basında bazı haberler yer aldı. Bugüne kadar genellikle hep susmayı tercih ettim ancak çıkan haberler asıl haber başlıklarını süslediği gibi, keyfimi kaçırdı, çünkü muhabir bana tek bir soru bile yöneltmemişken ve ben tek bir kelime bile etmemişken nasıl bu şekilde haber olabiliyor anlamış değilim. Ayrıca beni yakından tanıyanlarda bilir ki o şekilde bir cevap ne üslubuma ne hayat görüşüme uygun tarzda. Ben öyle bir soru sorulsaydı şayet “sonsuz mutluluklar diliyorum” derdim. Rica ediyorum beni olmadığım ve olmayacağım bir insanmış gibi göstermeyin." açıklamasını yaptı.

Eski aşk suskunluğunu bozdu


Eliz Sakuçoğlu'nun Beren Benan ile devam eden mutlu birlikteliği bulunuyor.

Eski aşk suskunluğunu bozdu


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: