Elvin Levinler seyyah oldu!

Güzel oyuncu Elvin Levinler, bugüne kadar 32 ülke ve 90’dan fazla şehir gezdi.

Elvin Levinler seyyah oldu!

Elvin Levinler markalara dijital içerikler üretiyor. Koç Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler okuduktan sonra hem televizyonda dizilerde oynadı, hem de muhabirlik yaptı. Tüm bunların dışında en büyük tutkusu seyahat… Eşi Bülent Hacıömeroğlu (40) ile dünyayı geziyor. 19 yaşında gönüllü olarak Hindistan’a gitti, altı ay da Avustralya’da yaşadı. Bugüne kadar dört kıta 32 ülke ve 90’dan fazla şehri gezdi.

Dizilerde oynadığınız rollerde tanıdık sizi. Şu anda neler yapıyorsunuz?
- Herkesin aslında en çok sorduğu soru bu… Oyunculuğun yanında global markalarla uluslararası projeler yapıyorum. Bunun dışında en büyük tutkum da seyahat… Aslında bu yeni bir şey de değil. Hem çalışıyorum hem de dünyayı keşfediyorum.

Seyahat tutkunuz nasıl başladı?
- İlk kez 19 yaşında gönüllü olarak Hindistan’a gitmemle başladı. Kitaplardan okuyamayacağım, filmlerden göremeyeceğim manzaralar gördüm ve insanlarla tanıştım. Arada talihsizlikler de yaşadım ama bu tecrübeyi asla değişemem.
O andan beri konfor alanımın dışına çıkıp bazen en farklı olanın, ama hep en çok merak ettiğimin peşinden gitmeyi seçtim.

Neler yaptınız Hindistan’da?
- Dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu AIESEC’in sınavına girdim. Gönüllü olarak, sokak çocuklarının hayat standartlarını yükseltmeye yönelik bir proje seçerek Hindistan’a gittim. 17 saat süren tren yolculukları yaptım, dünyanın yedi harikasından biri Tac Mahal’i gördüm, üç gün safari yaptım ve çölde kaldım. Hatta yogaya başladım, Türkiye’de yoga öğretmenliği diplomamı aldım. Bu ilk seyahatimi hiç unutamıyorum.

Hindistan’dan sonra nereleri gezdiniz?
- Üniversite ikinci sınıfın ilk döneminde ERASMUS programıyla Avustralya’ya gittim. Altı ay kaldım. Sonra İtalya, Belçika, Fransa, Hollanda ve İspanya gibi ülkelere gittim. Bugüne kadar Avrupa, Amerika, Avustralya ve Asya’da 32 ülke, 90’dan fazla şehre ayak bastım.

Eşiniz de sizin gibi seyahate tutkulu biri mi?
- Tam bir seyahat tutkunu o da. Ayrı ayrı hep benzer ülkelere gitmiş, farklı zamanlarda hep aynı şeyleri yapmaktan keyif almışız. Yollarımız birleştikten sonra yolculuklarımız da çift kaplan gücünde oldu. Japonya’dan Avustralya’ya, Amerika’dan Filipinler’e kadar pek çok yer gezdik.

Birlikte ilk nereye gittiniz?
- Kaliforniya… Amerika’da doğu kıyıları benim hiç gitmediğim ve bilmediğim, Bülent’in karış karış bildiği sahillerdi. Araba kiralayıp bütün kıyıyı San Francisco’dan Meksika sınırı La Jolla’ya kadar dolaşa dolaşa indik. Önceden planlayıp kısıtlamadık kendimizi, çok sevdiğimiz yerde biraz daha uzun kaldık, bazılarında sadece gün batımını izleyip yola devam ettik.



Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: