Emina Jahovic'ten şoke eden hamle! Melis Sütşurup'a omuz attı!

Emine Jahovic, önceki akşam Zuma restorana girerken eski eşi Mustafa Sandal'ın yeni sevgilisi Melis Sütşurup ile karşılaşınca şoke eden bir hamlede bulundu. Jahovic, Sütşurup'a omuz attı.

Emina Jahovic'ten şoke eden hamle! Melis Sütşurup'a omuz attı!

Mustafa Sandal, Emina Jahovic'le olan 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de noktalamıştı. Evliliğin ardından adı pek çok güzelle anılan Sandal, aradığı aşkı Melis Sütşurup'ta bulmuştu. Önceki akşam da Zuma restorana gelen Emina Jahovic, burada Sandal'ın yeni sevgilisi Melis Sütşurup ile ilk kez karşılaştı.

Melis Sütşurup'a omuz attı!

Jahovic, şaşırtan bir hamle yaptı ve mekana gireceği esnada restorandan çıkan Sütşurup'a omuz attı. Sırp şarkıcının bu hareketi karşısında sendeleyen Sütşurup, sinirlense de bir şey söylemedi ve yoluna devam etti. Emina Jahovic ise umursamaz bir tavırla mekana girdi.

Şarkı sorusu kızdırdı

Öte yandan Emina Jahovic, Zuma adlı mekandan ayrıldıktan sonra Nişantaşı'ndaki Galvin restorana geçti. Burada muhabirlerle karşılaşan şarkıcı, Mustafa Sandal'ın ezeli rakibi Tarkan'ın şarkısını paylaşmasıyla ilgili, “Bu şarkı eski eşiniz Mustafa Sandal’a mı, Sadettin Saran’a mı” sorusu sorulunca sinirlendi ve "Tarkan’ı çok seviyorum. O yüzden paylaştım" diyerek oradan uzaklaştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: