Emre Altuğ "Evlilik mesleğime zarar verdi!" dedi mi?

Katıldığı bir radyo programında biten evliliği ve kariyerine dair söylediği sözlerle çok konuşulan Emre Altuğ Instagramdan yazdığı mesajla konuya açıklık getirdi.

Emre Altuğ

Yeni çıkardığı ‘Çıta’ albümünün tanıtımı için Pal FM’de radyo programcısı Emel Yalçın’a konuk olan Emre Altuğ, programda geçtiğimiz yıl Çağla Şıkel biten evliliği ile ilgiliş sorulara da yanıt vermişti. Ünlü şarkıcı, “Evlilik kariyerinizi bitirdi mi?” sorusuna “Hayır, hayatımda verdiğim en doğru karar evlenmek ve baba olmaktı. O dönem kariyer odaklı yaşamadım. Evlilik sadece mesleki anlamda bir zarar verdi ama bu benim seçimimdi. Üretmeyi durdurdum ve çocuklarımla ilgilenmeyi seçtim. Çünkü, evlenmeden öncede hep çocuk hayali kuruyordum. Kadına has bir duygudur aslında ama, ben evlenmeden önce rüyalarıma bile giriyordu bir çocuğum olduğu. Şimdi ise yeniden üretme dönemimdeyim” cevabını vermişti. Altuğ'un "Evlilik sadece mesleki anlamda bir zarar verdi" sözleri özellikle magazin dünyasında çok tartışılmıştı.

Emre Altuğ


Eleştirilerin artması nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalan Altuğ sözlerinin yanlış anlaşıldığını savunarak Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Değerli dostlar evliliğim ya da başka bir şey benim mesleğime zarar falan vermedi, sadece ben, çocuklarımı büyürken görebilmek için ailemi 1. sıraya, mesleğimi 2. sıraya koydum. Söylediklerimin çarpıtılmış halini dikkate almayınız sevgiler nokta."

Emre Altuğ


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: