En seksi çiftler!

En seksi çiftler!

Onlar yakışıklı ve güzeller. Üstelik hepsi çok popüler. Ortak özellikleri sadece bunlar. Aynı zamanda onlar Türkiye'nin en seksi çiftleri...

En seksi çiftler!

KENAN İMİRZALIOĞLU-SİNEM KOBAL Yakışıklı ve seksi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile genç ve güzel oyuncu Sinem Kobal, 14 Mayıs 2016'da Cunda Adası'nda muhteşem bir düğünle evlendiler

En seksi çiftler!

KIVANÇ TATLITUĞ-BAŞAK DİZER Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, Aşk-ı Memnu dizisinde tanıştı. Kıvanç kamera önünde, Başak ise kamera arkasında kostümleri tasarlıyordu. Yıllar sonra aşık olup evlendi.

En seksi çiftler!

BERRAK TÜZÜNATAÇ-BİRKAN SOKULLU Birkan Sokullu son yılların en seksi bulunan erkek oyuncularından. 2016'nin ilk aylarında Berrak Tüzünataç'la aşk yaşamaya başladılar. 'En seksi çiftler' arasında yerlerini aldılar.

En seksi çiftler!

BURÇİN TERZİOĞLU-İLKER KALELİ Set aşkı gerçek bir aşka dönüştü. Poyraz Karayel dizisinde yaşadıkları tutkulu aşk, gerçek hayatlarında da sürüyor.

En seksi çiftler!

FAHRİYE EVCEN-BURAK ÖZÇİVİT 3 yıllık aşk yaşayan iki ünlü oyuncu henüz evliler kervanına katılmayı düşünmüyor.

En seksi çiftler!

ROSE BERTHAM-VAN DER WIEL Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Gregory Van der Wiel ve sevgilisi top model Rose Bertham en çok izlenen çiftlerden.

En seksi çiftler!

NESLİHAN ATAGÜL-KADİR DOĞULU Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun tutkulu aşkı sürüyor. Neslihan Atagül, "Kadir beni deli gibi seviyor" sözleriyle bunu kanıtlıyor.

En seksi çiftler!

SERENAY SARIKAYA-KEREM BÜRSİN Aşkları 2015 kışında bir markanın reklam filminde iki sevgiliyi canlandırırken başladı. Herkes onları çok yakıştırdı.

En seksi çiftler!

YOLANTHE-WESLEY SNEIJDER Yolanthe, İspanyol-Hollanda kökenli model ve oyuncu. Şu an Galatasaray'da oynayan Sneijder Hollandalı futbolcu. 2009'da evlendiler. 'Seksi çift'in hakkını veriyorlar.

En seksi çiftler!

İMANE EL BANİ-MURAT YILDIRIM Murat Yıldırım Faslı güzel Imane El Bani'ye aniden kalbini kaptırınca magazin basınını da peşine taktı. Nişanlılar evlilik hazırlığında.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: