Engin Akyürek’ten aşk temennisi!

‘Bir Aşk İki Hayat’ filminde başrolü paylaşan Engin Akyürek ve Bergüzar Korel, Sevgililer Günü’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Akyürek’in açıklamaları dikkat çekiciydi.

Engin Akyürek’ten aşk temennisi!

Geçtiğimiz günlerde beyazperdede izleyiciyle buluşan ‘Bir Aşk İki Hayat’ filminin başrol oyuncuları, Kanyon AVM’de hayranlarıyla bir araya geldi. İki oyuncunun da hayran kitlesinin geniş olması nedeniyle büyük bir yoğunluk yaşanan buluşmada, oyuncular mutluluklarını dile getirdi.

“Belki ben de aşkı bulurum”

Akyürek, “Güzel bir aşk filmi olduğunu düşünüyoruz. Bugün de 14 Şubat, manidar oldu. Biz filmi izledik çok sevdik. Umarım siz de çok seversiniz” dedi. Bu sözleri üzerine “Siz aşkı bulabildiniz mi?” sorusu gelince ise başarılı oyuncu, “Aşk filmi yaptık. Filmi bitsin yolunu bulsun. Belki ben de aşkı bulurum” açıklamasında bulundu.

“Sizin kadar heyecanlıyız”

Bergüzar Korel de duygularını, "En az sizin kadar heyecanlıyız. Filmimizi çekerken çok huzurlu, keyifli çalıştık. Bunu da filmi yansıttığımızı düşünüyoruz. Kalabalığı görünce heyecanlandık. Uzun zamandır bu anı bekliyoruz. Filmimizi geçtiğimiz yıl, temmuz ayında çektik. Elimizden geldiğince gerçek bir film yapmaya çalıştık. Tepkileri göreceğiz. Umarım beğenirsiniz” sözleriyle dile getirdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: