Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya Kerimcan Durmaz tepkisi!

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya Kerimcan Durmaz tepkisi!

Kırmızı Oda dizisinde "Delikanlı Sadi" karakteriyle karşımıza çıkan Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğini görünce çılgına döndü. Sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren oyuncunun hedefinde kanalın sahibi Acun Ilıcalı vardı.

Petekkaya, "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" diyerek tepkisini dile getirdi. Fakat kısa bir süre sonra bu paylaşımını sildi.

"AYIP! NE SARHOŞU!"

Erkan Petekkaya'nın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun şarhoş olduğu ve alkollü olduğu için böyle tepkiler verdiği iddia edildi. Bu iddialar üzerine Erkan Petekkaya, yeni bir paylaşım yaptı.

Rol aldığı diziden bir video yayınlayan oyuncu altına, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" yazdı.

"KUSURA BAKMAYIN"

Erkan Petekkaya daha sonra Instagram'ın hikaye bölümünden bir paylaşım daha yaptı ve "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: