Erkan Petekkaya'ya bir destek de Yeşim Salkım'dan!

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın dün bindiği Dalaman uçağında olay çıkardığı iddia edilmiş ve görevliler Petekkaya'yı uçaktan indirmişti. Petekkaya'ya konuyla ilgili bir destek de Yeşim Salkım'dan geldi.

Erkan Petekkaya'ya bir destek de Yeşim Salkım'dan!

Geçtiğimiz aylarda "Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" diyen Petekkaya'nın, dün Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkardığı ve alkollü olduğu iddia edildi. Bunun üzerine oyuncu, görevliler tarafından uçaktan indirildi.

"Erkan taciz edildi"

Konuyla ilgili bugün canlı yayında açıklama yapan yapımcı Mustafa Uslu, "Bence Erkan'a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba, eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü. Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da 'sarhoş, bilmem ne' diye ithamlarda bulunulmuş… 'Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?' demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti. Olayın aslı şu kalabalıkta bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, ondan sonra olaylar gelişiyor…" demişti.

Bir destek de Yeşim Salkım'dan

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması ve pek çok tepki gelmesi üzerine Erkan Petekkaya'ya Mustafa Uslu'nun ardından Yeşim Salkım'dan da destek geldi. Salkım, sosyal medyadan oyuncunun fotoğrafını paylaştı şu sözleri not düştü:

"O bizim mahallenin delikanlısıdır"

"Bizim mahallenin delikanlısıdır o çocukluk yıllarımız birlikte geçti zaman bizi ayırmış gibi görünse de bilirim efendiliğini her insan gibi hatalar yaparız bizde zaman içinde ama bu bizi karakter yoksunu yapmaz şimdi bunu ona yaşatan karaktersizlere söylüyorum iyi ki Instagram çıktı da rahatladınız yoksa biz bu kadar çürük bir topluluğu öğrenemeyecektik yüreğinizdeki mutsuzluğu ve kötülüğü zehri nereye kusacaktınız yoksa"

"İnsanlığımdan utandım"

"Gelelim biz kadınlara sizin yetiştirdiğiniz bu çocuklardan hiçbir şey olmaz çünkü aynasınız onlara kadın haklarını arsızlık ve ahlaksızlıkla karıştırmakla zaten kaybettiniz davayı bu yüzden size yani bize saygı duymuyorlar artık erkekler elinizde telefon bütün gün boş muhabbet içinde o uçaktaki kadın ki yazık sana bakınca kadınlığımdan insanlığımdan utandım..."

"Hep yanındayız"

"Oturup b*kunuzla bile kavga edecek duruma geldiniz artık iyi insanları da böyle delirtiniz ha sizin gibi arsız yüzsüz yok mu? Var aramızda onlardan da var teflon tencere gibi yapışmıyor ne atsan sizin gibileri onlar paklar siz o insanları var edensiniz zaten sözüm benim değerli beni seven takipçilerime değil sözüm bu arsız hadsiz vicdansız insanımsı tiplere Allah zaten vermiş vereceğini size bizim gözümüzde insan değilsiniz bir adamı bir babayı bir evladı bir eşi bu hale getiren vasıfsızlar b*kunuzda boğulun emi !!!!!!! Erkan Petekkaya yanındayız eski dostum bizim mahallenin delikanlısı hep yanındayız."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: