Esra Erol müjdeyi canlı yayında verdi!

Esra Erol, okumak istediğini açıklayan Leyla’nın hayalini gerçekleştirdi. Okulundan mezun olan Leyla Yıldırım'ın yakında mesleğine başlayacağının müjdesini verdi.

Esra Erol müjdeyi canlı yayında verdi!

Esra Erol'un 28 Ocak 2018 tarihinde yaptığı programa Şırnaklı Leyla Yıldırım katılmıştı. Önce annesini kaybettiğini, ardından da kanser olan kardeşini ilik vermek için eğitimini yarıda bıraktığını anlatan Leyla Yıldırım en büyük hayalinin aşçı olmak olduğunu söylemişti. Yıldırım, “Tek hedefim tek isteğim okulu kazanıp, istediğim mesleği yapıp aileme bakmak, bizim ailede okuyan tek kız benim. Ben okulumu bitirmek, aşçı olmak istiyorum" demişti.

Hayali gerçek oldu!

Leyla Yıldırım'ın bu sözlerinin ardından Esra Erol harekete geçti. Genç kıza destek olan ünlü sunucu, Leyla Yıldırım'ın Türkiye'nin en önemli aşçılık okullarından birine gitmesine yardımcı oldu. 1 yıldır eğitim gören Yıldırım mezun oldu ve yakında mesleğe başlayacağını duyurdu.

Leyla Yıldırım, Esra Erol'un programına yeniden katılarak, ünlü sunucuya yardımlarından dolayı teşekkür etti. Yıldırım, “Sizin desteğinizle artık ayaklarımın üstünde durabiliyorum, toplumda saygınlık kazandım, herkes beni takdir ediyor” dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: