Esra Erol'un gelin adayı her şeyi ifşa etti!

İzdivaç programları ekranların en çok izlenen programları arasında yer alıyor. En fazla skandala da izdivaç programlarında ortaya çıkıyor. Programa katılan gelin ve damat adayları programdan ayrıldıktan sonra yayın arkasında yaşanan gerçekleri anlatıyor. Son olarak uzun zamandır ekranda gelin adayı olarak görülen Ayça yaşanları anlattı.

Esra Erol'un gelin adayı her şeyi ifşa etti!

Esra Erol'un programından ayrılan gelin adayı Ayça, geçtiğimiz gün Instagram'dan yaptığı canlı yayında soruları cevapladı ve programda yaşanları ifşa etti. Esra Erol'un izdivaç programında yaşanılanların kurmaca olduğunu itiraf eden gelin adayı Ayça; "Bizlere sözleşme imzalatılıyor. Günlük para alıyoruz. Ben, damat adayı Ahmet'le gerçek bir aşk yaşamadım. Birlikte yemeğe dahi çıkmadık. Her şey kurmaca" dedi.

Evlilik programda yaşanları anlatan Ayça, kendisine talip olan damat adayının kendisine taktığı yüzüğün bile sahte olduğunu anlattı. Ayça, "bana taktığı yüzük bile annemin Umre'den getirdiği yüzük" diyerek, programın perde arkasında yaşanılanları ifşa etti.

HERKES OYNUYOR ESRA YÖNETİYOR
Sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Ayça, takipçilerinin Caner ve Berke aşkını sorması üzerine ise sinirlenerek, "Anlamıyor musunuz, her şey kurmaca! Caner ve Berke aşkı da kurmaca. Caner locada herkesten çok para kazanıyor. Herkes oynuyor, Esra Erol da yönetiyor." dedi.



Kaynak: internethaber.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: