Etkin Kerimoğlu: Önce ben göreyim!

Etkin Kerimoğlu: Önce ben göreyim!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut'un 19 yaşındaki bir set çalışanını taciz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Genç kızın iddialarının ardından Hande Ataizi, "Beni de taciz etmişti" diyerek olayı farklı bir boyuta taşıdı. Dün konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Talat Bulut bugün Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanarak hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.




İşte Talat Bulut'un o açıklamalarından satır başları:

"Ben sette herkese eşit davranmaya özen gösteriyorum. Kimseyi birbirinden ayırmıyorum. Samimiyetimi taciz olarak göstermek çok ahlaksızca.

Ben kravatımı kendim bağladım, kız istememe rağmen sürekli düzeltmek için geliyordu ve "Ne tatlı adamsın" diyordu.

Bu dizinin çekimleri altı aydır devam ediyor. Ben karavanda iç çamaşırımla duruyorum, kostümcüler gelip pantolonumu gömleğimi giydiriyor. Ben taciz etmek isteseydim 6 aydır taciz ederdim. İddialar tamamen yalan.

2 gündür yurt dışında olan kızım travma yaşadı. Bunun hesabını hukuk önünde verecekler. Tacize uğradığını iddia eden kız, neden günü gününe bu tacizi paylaşmıyor da, 5 gün bekliyor? “

Fatih Aksoy da sözleşmeyi fes edecekse etsin. Hiç umurumda değil ama ben Fatih Aksoy’a olayı anlattım. Bana ‘sana inanıyorum’ dedi”





Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: