EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA'NIN SİHİRLİ MABEDİ “Desperate Housewives” yıldızı Eva Longoria Parker hayatını ve aşkını anlatmak için Hello!’yu Malibu’daki sihirli mabedine davet etti. Eva Longoria Parker, Malibu’daki gizli mabedinin kapısında, ‘Sahil evimize hoş geldiniz’ yazılı el yapımı bir tabelanın önünde Hello ekibini karşıladı. Eva ve NBA basketbol oyuncusu eşi Tony Parker için bu, gerçek anlamda bir ‘hoş geldiniz’ demek. Pasifik Okyanusu’na tepeden bakan ve ağaçlarla çevrelenerek adeta gizlenen bu beyaz boy

EVA LONGORIA

Tüm açık sözlülüğü ve coşkusuyla anlatıyor Eva: “Burayı Los Angeles’dan uzaklaşmak için aldık. Bizim gizli mabedimiz gibi, bu yüzden çok seviyoruz. Küçük, yabani ve tuhaf. Manzarası ise muhteşem. Buraya geldiğiniz an ruh ve enerjiniz inanılmaz bir değişim yaşıyor. Los Angeles’dan sadece bir saat uzaklıkta ama kendinizi tatilde gibi hissediyorsunuz.” Ünlü yıldız fazlasıyla karşılayabileceği halde, neden daha gösterişli bir evi tercih etmemişti?

EVA LONGORIA

34 yaşındaki oyuncu Los Angeles’daki ve San Antonio Spurs’de oynayan 27 yaşındaki Tony ile Teksas’da yaşadıkları asıl evlerini kastederek “En son ihtiyacımız olan şey bir başka büyük evdi. Kendimizi daha da geniş bir alana yaymamıza gerek yoktu. Zaten o kadar çok şeye sahip olmayı da sevmiyorum. Bu, hayatınızı daha da karmaşık bir hale getiriyor. Böylesi daha eğlenceli ve burada zaman geçirmek gerçek anlamda verilmiş bir armağan.”

EVA LONGORIA

Eva’nın hayatına yön veren iki şey aslında bu basitlik felsefesi ile toplumsal sorumluluk birlikteliği. Teksas’ta mütevazı bir çiftlik evinde, Meksika kökenli olan çalışkan bir anne babanın dört kız çocuğunun en küçüğü olarak dünyaya gelen Eva, belki de bu yüzden sorumluluk projelerini çocuklar ve Latin camiası üzerinde yoğunlaştırıyor. Bu çok özel röportajda Eva, tıpkı Gabrielle gibi daha sesli ve hızlı bir şekilde konuşarak neden Tony’le hiç olmadıkları kadar mutlu olduklarını, Victoria Beckha

EVA LONGORIA

TONY İLE BİRLİKTE EĞLENCELİ BİR YAZ GEÇİRDİNİZ Evet, birlikte Maldivler, Roma, St. Tropez, Normandiya, Paris’e gittik. Beraber seyahat etmeyi çok seviyoruz; tatildeyken de çok iyi vakit geçiriyoruz; ikimiz de çok aktifiz. Maldivler’e gittiğimizde, bol bol jet ski ve dalış gibi aktiviteler yaptık. Roma’da tüm turistik mekanları gezdik. Tatildeyken sürekli koşturma ve bir yerlere yetişme halindeyiz.

EVA LONGORIA

MUTLU EVLİLİĞİNİZİN SIRRI NEDİR? Gerçekten bunun nasıl yürüdüğünü veya yürümediğini açıklayabilmek çok zor. Bizim için en büyük şey, iyi birer arkadaş olmamız. Birbirimizin etrafında olmayı seviyoruz, başkalarıyla olmaktansa birlikte olmayı tercih ediyoruz. Bu sadece eşim olduğu ve onu sevdiğim için değil. Aynı zamanda onu bir insan olarak sevdiğim ve arkadaşlığından keyif aldığım için. Onun varlığı bile beni mutlu etmeye yetiyor. Evlilik hayatında da böyle hissetmek işe yarıyor.

EVA LONGORIA

BİRLİKTELİĞİNİZ HER ZAMANKİNDEN DAHA SAĞLAM GİBİ GÖRÜNÜYOR Bunu fark etmiş olmanız ne büyük tesadüf. Çünkü daha geçen gün bir arkadaşıma bundan bahsediyordum. Altı yıllık birlikteliğimizin hiç olmadığı kadar güçlü, iyi ve çok daha eğlenceli olduğunu söylüyordum. Her geçen gün de daha iyiye gidiyor. Biliyorum bu bir klişe ama gerçek.

EVA LONGORIA

BUGÜNE KADAR YAPTIĞI EN BÜYÜK SÜRPRİZ NEYDİ? Geçen seneki doğum günüm için, bütün arkadaşlarımı Teksas’a getirdi. Biz Cluedo’nun büyük hayranıyız. Bir şirket kiralayarak, gerçek oyunu oynayabilmemizi sağladı ve böylelikle bir cinayeti çözdük. Çok eğlendik ve benim için büyük bir sürprizdi, çünkü aklımın ucundan bile geçmezdi. Temmuz’daki evlilik yıldönümümüz için de beni bir geceliğine Venedik’e götürdü. Bütün geceyi bir şarkıcı eşliğinde gondolda romantik bir yemek yiyerek geçirdik.

EVA LONGORIA

İKİ YILLIK EVLİ OLDUĞUNUZA İNANABİLİYOR MUSUNUZ? Daha dün gibi geliyor. Tekrar evlenmek istiyoruz. Düğünümüz çılgınca ve çok çabuk geçti, inanılmaz bir tecrübeydi. Bunu daha özel bir şekilde tekrar yaşamak istiyoruz, çünkü evli olmayı seviyoruz.

EVA LONGORIA

İŞLERİNİZ YÜZÜNDEN AYRI KALDIĞINIZ ZAMANLAR OLUYOR. GÜVEN NE KADAR ÖNEMLİ? Birbirimize acayip bir şekilde güvendiğimiz için çok şanslıyız. Bu da yine arkadaş olabilme gerçeğinden kaynaklanıyor; birbirimize birer insan olarak saygı duyuyoruz ve tam anlamıyla güveniyoruz. Eğer partnerinize güven meselesini açıklayacak durumdaysanız, bir probleminiz var demektir.

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

HAYIR İŞLERİNE ÇOK ÖNEM VERİYORSUNUZ. SİZİ TETİKLEYEN NE OLDU? Ablam Lisa bazı özel ihtiyaçlara gereksinim duyacak şekilde doğdu ve bu yüzden annem sadece kendisi değil, bizim de bu gönüllü etiğine sahip olmamızı istedi. Bu yüzden kendimi bildim bileli bir gönüllüyüm. Yetiştirilme tarzımla alakalı, her zaman hayır işlerine karşı bir ilgim oldu. Etrafımda olup biteni bilmeli ve yardımcı olmalıyım.

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

EVA LONGORIA

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: