Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan ihanet iddialarına ortak açıklama!

Geçtiğimiz günlerde üç yıllık evliliklerini sonlandıran Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, haklarında çıkan aldatma iddialarıyla ilgili ortak bir açıklamada bulundu.

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan ihanet iddialarına ortak açıklama!

14 Mayıs 2016'da nikah masasına oturan Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından ihanet iddiası ortaya atılmış, Kaan Yıldırım'ın 'Halka' dizisindeki rol arkadaşı Hazal Subaşı ile yakınlaştığı öne sürülmüştü. Haberi öğrenen Ezgi Eyüboğlu'nun ise yakınlarına, "Güvenim sarsıldı, Kaan'a olan güvenimi kaybettim" dediği belirtilmişti.

Ortak açıklama geldi

Tüm bu iddiaların ardından Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım’dan ortak bir basın açıklaması geldi. İkili, "26 Haziran 2019 tarihinden itibaren sonlanan evliliğimizle ilgili basında çıkan haberleri üzülerek takip ediyoruz. Sosyal medyada ve basında evliliğimizin sonlanmasının ardından çıkan haberler tamamen asılsızdır. Daha önce söylediğimiz gibi bundan sonra da ilişkimiz dostane olarak devam edecektir. Sizlerin de özel hayatımıza göstereceğiniz anlayış ve saygı için teşekkür ederiz." dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: