Ezgi Mola isyan etti: "Annem bayılıp yere düşmüş"

Arkadaşlarıyla kahve içmek için dışarı çıkan, döndüğünde ise asansörde kaldığı iddia edilen Ezgi Mola, bacağının koptuğu başlığıyla verilen habere isyan etti: "Çok acımasız ve terbiyesizce."

Ezgi Mola isyan etti:

Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Safiye karakteriyle adından söz ettiren Ezgi Mola önceki gün katıldığı ödül töreni öncesi magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Ezgi Mola isyan etti:

Sette çalıştığı sırada asansöre bindiği ve sıkışarak ayağının koptuğu haberleri çıkan Ezgi Mola isyan etti.

Ezgi Mola isyan etti:

Ailesinin çıkan haberi duyunca çok korktuğu belirten oyuncu, "Çok acımasız ve terbiyesizce olduğunu düşünüyorum, annem hüngür hüngür ağlayarak aradı. Ben de sette olduğum için telefonu açamadım, birisi arayıp söylemiş ve annem bayılıp yere düşmüş" ifadelerini kullandı.

Ezgi Mola isyan etti:

Sevgilisi Mustafa Aksakallı'nın da çok korktuğunu belirten oyuncu, "Mustafa da çok korktu, çalıştığım için kimse bana ulaşamamış, ilgi çekmek için şuursuzca haber yapmak çok kötü" dedi.

Ezgi Mola isyan etti:

Estetik yaptırdığı iddialarına da yanıt veren Ezgi Mola, "Arkadaşlar geçen aramızda konuştuk, ben oyuncu olmasaydım çok estetik yaptırırdım, ancak hiç yaptırmadım ve yapanlara da çok saygı duyuyorum. Tabii birisi uyurken bana estetik yapmışsa bilmiyorum" diyerek kahkaha attı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: