"Fatih Harbiye"de Neriman'ı heyecanlandıran sürpriz!

Peyami Safa’nın ünlü romanından televizyona uyarlanan Fatih-Harbiye, her hafta izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizinin 24. Bölümü, 22 Şubat Cumartesi saat 19:45’te Show TV’de ekranlara geliyor.

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği Fatih-Harbiye dizisinde başlıca rolleri, son dönemin en karizmatik oyuncularından Kadir Doğulu, ulusal ve uluslararası ödülleri bulunan, genç kuşağın en yetenekli ve güzel oyuncularından Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer paylaşıyor. Sadullah Celen’in yönettiği, senaryosu Hayriye Ersöz’e ait olan dizinin geniş ve sevilen isimlerden oluşan kadrosunda Dilara Öztunç, Pınar Dikici, Itır Esen, Seda Türkmen, Özgürcan Çevik, Fırat Topkorur ve Uğur Demirpehlivan yer alıyor.



Fatih Harbiye’nin 24. Bölümünün özeti şöyle:

Aşkın kazanması için direnen Neriman ve Macit, çevrelerinde kopan fırtınalara rağmen, sonsuza kadar birlikte olmaya söz verirler. Şinasi ve Rüya hayallerinin gerçekleşmesinin verdiği mutlulukla, okul için hazırlıklar yapmaya başlamışlardır. Arcaoğlu Şirketi, güven üzerine kurduğu duvarların yıkılmasıyla sarsılırken, Pelin, Neriman'ı incitmek için eline geçen tüm fırsatları değerlendirmeye devam edecektir.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: