"Fatih Harbiye"ye Amerika'dan transfer

Show TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Fatih Harbiye’ye bu haftadan itibaren Amerika’dan bir oyuncu katılıyor. Macit’in (Kadir Doğulu) Amerika’daki ev arkadaşı Özgür karakterini canlandıracak Emre Yılmaz, uzun zamandır ABD’de yaşıyor ve müzisyen olarak ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Özgür, giyiminden saçına, davranışlarına kadar modern görünümü, dobralığı, eğlenceli ve neşeli tavırları, adı gibi özgür kişiliyle dikkat çekecek ve izleyenlerin özellikle genç kızların kalbini çalacak.

Özgür (Emre Yılmaz), Fatih Harbiye’de, Hindistan ve Paris’te faaliyet gösteren kumaş ve mücevher devi bir firmanın ele avuca sığmaz veliahtı rolüyle, dizide bazı dengeleri değiştirecek mi, bunu ileriki bölümlerde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Koliba Film’in, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği Fatih-Harbiye’de Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer paylaşıyor.

Sadullah Celen’in yönettiği, senaryosu Hayriye Ersöz’e ait olan dizinin geniş ve sevilen isimlerden oluşan kadrosunda Dilara Öztunç, Pınar Dikici, Itır Esen, Seda Türkmen, Özgürcan Çevik, Fırat Topkorur, Emre Yılmaz ve Uğur Demirpehlivan yer alıyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: