Fatih ve kadınları!

Fatih ve kadınları!

Med Yapımın yapımcılığında gerçekleşen ve Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi olduğu iddia edilen "Fatih" dizisi 30 Eylül Pazartesi başlıyor. Osmanlıyı beylikten imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmedin son on yılını anlatacak Fatih dizisi Osmanlının en görkemli dönemlerinden birine ışık tutacak.

Fatih ve kadınları!

Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Seda Akman, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Hande Soral ve Andrej Pejic gibi isimlerden oluşan iddialı oyuncu kadrosuyla izleyicisiyle buluşacak Fatih dizisinin kadın karakterleri çok konuşulacak.

Fatih ve kadınları!

İşte Osmanlının yedinci padişahı Fatih Sultan Mehmed'in hayatındaki en önemli kadınlar:

Fatih ve kadınları!

Geçtiğimiz sezon "Eve Düşen Yıldırım"da izlediğimiz Seda Akman dizide Fatiht'en sonra tahta geçecek olan Bayezi'dın annesi Gülbahar Hatun'a hayat verecek.

Fatih ve kadınları!

Fatih'in en küçük şehzadesi Cem Sultan'ın annesi Çicek Hatun rolünde son olarak "Arka Sokaklar"da oynayan Gamze Özçeli'ki izleyeceğiz.

Fatih ve kadınları!

Fatih Sultan Mehmed'in biricik kızı Gevherhan'ı ise "Küçük Kadınlar" dizisiyle kendini kanıtlayan Hande Soral canlandıracak.

Fatih ve kadınları!

İnancı kuvvetli, vicdanlı, adil, iyi kalpli ve iyi ahlaklı bir kadın olan Züleyha Hatun karakterini Alma Terzic canlandıracak.

Fatih ve kadınları!

Geçtiğimiz sezon "20 Dakika" dizisinde rol alan güzel oyuncu Müjde Uzman ise dizide Fatih'in en güvendiği isimlerden biri olan gizemli Dilyar karakterine hayat verecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: