Fenerbahçe'nin "Kupa Yolu" açık!

Fenerbahçe'nin

Fanatik yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Lazio maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin

Fenerbahçe'nin öndeki hareketli 4'lüsü Sow'dan yoksundu. Ama sadece o değil. Kabul edelim ki Baroni de dün oyunda değildi.

Fenerbahçe'nin

Bunu Fenerbahçe’nin attığı beraberlik golünde görebilirsiniz. Salih’in merkezinde olduğu hücum organizasyonu ceza sahası içinde bir muhatap buldu. Kuyt, Webo ve nihayet Caner’le gelen organizasyonu arkadan forse eden genç oyuncu golün de temeli oldu.

Fenerbahçe'nin

Fenerbahçe Selçuk ve Meireles’e orta sahada yer verdiğinde santrfor arkasının önemi ve kapladığı metrekare çok büyüyor. Oyunu ileri doğru taşıma işi büyük oranda bu pozisyona kalıyor. Hem savunmadan çıkış, hem de hücumu tamamlama bu pozisyonun işi oluyor.

Fenerbahçe'nin

Bu, gününde olmayan bir Baroni için çok zor bir iş. Dün onun pozisyonu kocaman bir boşluktu. Salih girer girmez orası doldu ve tur geldi.

Fenerbahçe'nin

Aykut Kocaman muhtemelen bu kadar geride yığılan bir oyun planlamamıştı. Ancak Baroni’nin bu durumu Fenerbahçe’nin üzerine gitme gücü olmayan Lazio’yu tura çok yaklaştırdı.

Fenerbahçe'nin

Gerçek olan şu: Fenerbahçe maçı 35’inci dakikadan itibaren sanki son 5 dakikaymış gibi oynadı ve Yobo ama özellikle Volkan pırıl pırıl parlayan yıldızlara dönüştüler. Dün turu alan adam tartışmasız Volkan’dır.

Fenerbahçe'nin

Fenerbahçe ilk maçı bir İtalyan takımı gibi oynamıştı. Soğukkanlı bir organizasyonla yarım pozisyon vererek maçı tamamlamıştı. Fenerbahçe bu organizasyonu yarı final ve finalde de kurabilir.

Fenerbahçe'nin

Bir de üzerine dünkü Volkan performansını koyarsak ne Amsterdam hayal olur, ne de Amsterdam’dan kupayla dönmek. Çok kötü oynayarak yarı finalle İstanbul’a dönüyoruz. İyi oynayarak kupa mümkündür.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: