Ferhat Göçer: İbrahim Tatlıses'ten daha güzelsin

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Bodrum konserinde kendisini dinleyen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’a takıldı.

Ferhat Göçer: İbrahim Tatlıses'ten daha güzelsin

Kendi şarkılarını yan ısıra Göçer İbrahim Tatlıses’ten, Orhan Gençebay’ın şarkılarından bir çok unutulmaz eseri de seslendirdi. Yaklaşık 4 bin kişinin izlemeye geldiği konsere Ferhat Göçer’in hayat arkadaşı Ömür Gedik ve İbrahim Tatlises’in kızı Dilan Çıtak’ta seyirciler arasında yerini aldı.

Ferhat Göçer: İbrahim Tatlıses'ten daha güzelsin


İBRAHİM TATLISES’TEN DAHA GÜZELSİN

Ferhat Göçer’i izlemeye gelenler arasında İbrahim Tatlıses’in kız Dilan Çıtak’ı gören Göçer, Çıtak’a takılmadan yapamadı. Sahneden Dilan Çıtak’a seslenen Göçer “İbrahim Tatlıses’e benziyor dediler. Ben de gördüm ve şok oldum. Dilan İbrahim Tatlıses’in şıp demiş burnundan düşmüş diyorum. Bu kadar benzerlik olur ancak. Tabi ki Dilan babasından binlerce, on binlerce kez daha güzeli. Daha şirin ve daha sempatik. İbrahim abi bu laflarımdan daha sonra beni öldürmezse konserlerimize devam ederiz”dedi.

Ferhat Göçer: İbrahim Tatlıses'ten daha güzelsin


ELEKTRİKLER KESİLDİ KONSER DEVAM ETTİ

Dilan Çıtak ile konuşmasının ardından konserine İbrahim Tatlıses’in ‘seni yakacaklar’ şarkısını söyledi. Şarkının tam ortasında elektrikler kesilince Göçer ve hayranları şarkıyı söylemeye devam etti. Elektriklerin kesilmesine aldırış etmeyen izleyiciler hep bir ağızdan şarkıyı söyledi. Ferhat Göçer ile birlikte elektrikler gelene kadar şarkı söyleyen vatandaşlar alkışlarla da ritim tuttu. Elektriklerin gelmesi ile konser kaldığı yerden devam etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: